Info over omgaan met mensen alcoholprobleem

Brijder verzorgt op dinsdagavondavonden 22 en 29 november (19.30 uur) in Haarlem gratis informatieavonden voor partners, vrienden en familieleden van mensen met een alcoholprobleem.

Tijdens deze avonden komen onder meer de volgende vragen aan bod: Welke gevolgen kan het overmatig alcoholgebruik hebben voor het lichaam, het denken en het gedrag? Wat zijn de gevolgen voor de omgeving van de drinker? Hoe kunt u met een drinker omgaan? Welke grenzen kunt u stellen? Hoe voorkomt u dat uzelf of andere gezinsleden te veel in het gedrang komen? Welke hulpverlening is er voor probleemdrinkers/verslaafden en mensen in hun directe omgeving? Kunt u iemand met een alcoholverslaving helpen?

De twee gratis avonden horen bij elkaar. Men schrijft zich voor beide in. De avonden worden gehouden aan de Richard Holkade 4, ingang aan de achterzijde van het gebouw aan de Oorkondelaan in Haarlem.

Voor verdere informatie en inschrijving kan men bellen met Brijder Haarlem, tel.: 088 – 358 38 00 of een e-mail sturen naar [email protected]

 

 

Lees ook:Informatie over mensen met alcoholprobleem
Lees ook:‘Omgaan met iemand die te veel alcohol drinkt’
Lees ook:Voorlichting voor omgeving alcolholverslaafden
Lees ook:Omgaan met mensen met alcoholprobleem
Lees ook:Informatie over omgaan met alcoholisten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.