Enquête GroenLinks over bestemming Griffioen

Lennart Looze. Foto: Katja Mali Fotografie.

Het gebouw waarin nu het cultuurcentrum Griffioen van de Vrije Universiteit is gevestigd, moet na de verhuizing ervan naar Amsterdam, blijven bijdragen aan Uilenstede. Dat moet een bruisend centrum voor studenten worden, vindt GroenLinks.

Van die partij staat de op Uilenstede wonende student politicologie Lennart de Looze op een verkiesbare plaats als kandidaat gemeenteraadslid. Die hoort graag van andere studenten op Uilenstede hun mening en heeft daarom een enquête gelanceerd. Ook andere, niet in Uilenstede wonende Amstelveners kunnen hun mening geven. Daar richt de partij zich vooral op de bezoekers van het cultuurcentrum.

“Wij willen van de inwoners horen wat zij graag met het leegkomende gebouw van de Griffioen op Uilenstede zouden doen,” zegt hij.  De enquête van GroenLinks is te vinden op de website amstelveen.groenlinks.nl en de sociale mediakanalen van de partij. Het invullen duurt maximaal 5 minuten, zegt de partij. GroenLinks zal de uitkomsten ook op haar website publiceren. De Looze: “We zullen de peiling meenemen op het moment dat de plannen voor het theatergebouw op Uilenstede besproken worden in de Amstelveense gemeenteraad. Uiteraard leggen we de uitkomst ook voor aan DUO, de eigenaar van het gebouw.”

Website amstelveen.groenlinks.nl. Facebook: nl-nl.facebook.com/groenlinksamstelveen

 

 

 

Lees ook:PvdA en CDA willen Griffioen behouden
Lees ook:PvdA-bijeenkomst in Griffioen
Lees ook:GroenLinks in actie voor café en nachtleven Uilenstede
Lees ook:Halsema op verkiezingstoer naar Uilenstede
Lees ook:Studenten Uilenstede: niet meer woonruimte nodig

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.