Koopwoningen bij Klaasje Zevenster aan Oranjebaan

Aan de Oranjebaan worden de appartementen in twee van de daar voor verpleeghuis Klaasje Zevenster te bouwen vijf woontorens verkocht. Het complex bevatte altijd verzorgingshuis Brentano en aanleunwoningen voor ouderen. Onlangs werd van de nieuwbouw een toren door de burgemeester geopend, die onder meer een buurtrestaurant en kapsalon, alsmede kamers voor bewoners omvat.

Er komen 57 appartementen voor de verkoop, die worden ontwikkeld door ontwikkelcombinatie Klaasje Zevenster, waarin BPD Onwikkeling en bouwbedrijf De Nijs participeren. De verkopende partij zegt dat de fietsafstand naar het Stadshart vijf minuten is, waarbij overigens de vraag is hoeveel ouderen er nog fietsen. In elk geval ligt de locatie dichtbij winkelcentrum Bankrashof. Volgens de verkopers wordt de buurt ook ‘autoluw’, hoewel er de komende jaren talloze flats bij worden gebouwd, zoals de woontoren van 70 meter hoog bij Bakrashof en de woonbebouwing aan de Carmenlaan.

Wie interesse heeft kan zich vast melden: http://www.nieuwbouw-klaasjezevenster.nl/. Telefoon: 088 – 712 21 68

 Spaarkas

BPD, Bouwfonds Property Development, is een Europese gebiedsontwikkelaar die in 1946 werd opgericht onder de naam Bouwspaarkas Drentsche Gemeenten. Sindsdien maakte BPD de bouw van bijna 330.000 woningen mogelijk. BPD telt 30 regiokantoren in Europa en is marktleider in Nederland. In Duitsland staat BPD Immobilienentwicklung in de top 3 van gebiedsontwikkelaars. In Frankrijk staat BPD in de top 7, onder de naam BPD Marignan. BPD is onderdeel van Rabobank. Voor meer informatie: www.bpd.nl

De Nijs Projectontwikkeling is een zusterbedrijf van Bouwbedrijf De Nijs en noemt zich specialist in binnenstedelijk ontwikkelen en bouwen aan grote en kleine, vaak ingewikkelde projecten. In Noord-Holland wordt vaak gebouwd naar aanleiding van een prijsvraag, of aanbesteding maar ook uit eigen beweging.

 

Lees ook:Bouw wooncomplex 250 (vooral vrije sector) woningen gestart
Lees ook:Start bouw Groenelaan 1 in Amstelveen
Lees ook:Woontoren Brentano geopend
Lees ook:Wijkvergadering in Bankras-Kostverloren
Lees ook:Rotary tijdens NL Doet bij Brentano

2 reacties op “Koopwoningen bij Klaasje Zevenster aan Oranjebaan

  1. Heikneuter

    Hierbij wil ik de gehele coalitie weer bedanken voor de bijdrage die zij weer hebben geleverd aan de doorstroming van soc huur naar vrije sector door de oudere medemens.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Frank

    Daar waren eerst toch ook 50 woninkjes in de soc sector voor ouderen?

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.