Villa’s aan de Poel

‘Wonen aan de Poel’ wordt het plan genoemd. Het bestaat uit miljoenen kostende villa’s, herenhuizen en appartementen die bij verrijzen aan de Handweg, ter hoogte van de Handwegkerk. De verkoop start 30 september.

Aan het water komen de villa’s, die minimaal 1,6 tot rond de tweemiljoen euro gaan kosten en ongeveer 300 vierkante meter groot zijn. Meer naar de Handweg zijn acht herenhuizen geprojecteerd. Kopers van de villa’s hebben de keuze uit drie typen: Boston, Newport en Vermont. Van de herenhuizen, die rond een miljoen euro kosten, worden er twee onder één kap gebouwd, met een oppervlakte van 240 vierkante meter. De tuinen ervan grenzen ook aan de Poeloever en hebben, net als de villa’s, een eigen garage.

Verder komen er veertien appartementen in het gebouw ‘Poelstede’. Die kosten rond de zes ton en verrijzen achter de overeind te houden voorgevel van de Handwegkerk, die verder wordt afgebroken. Voorma & Millenaar en Brockhoff zijn de voor de verkoop ingeschakelde makeraars.

 

 

 

Lees ook:Binnenkort start verkoop flats op garage bij ex-V&D pand
Lees ook:‘Handwegkerk behouden als monument’
Lees ook:VAD bezorgd over uitbreiding Stadshart
Lees ook:Geen geld voor verplaatsing watersport
Lees ook:Dure koopwoningen op terrein scouting aan Poeloever

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.