Subsidie slot tegen diefstal blijft tot 2018

downloadDoor subsidie wil de gemeente het aanbrengen van goed hang- en sluitwerk tegen woninginbraken stimuleren. De subsidieregeling voor Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW) hang- en sluitwerk is verlengd tot 2018.

Dat heeft volgens de gemeente te maken met het succes van de regeling ‘Voorkoming woninginbraken’ in 2016.

Zij is volgens burgemeester Mirjam van ’t Veld één van de maatregelen die helpen in de strijd tegen woninginbraken. ‘Die helpen allemaal zeker mee, want het afgelopen jaar is het aantal inbraken met ruim 30% gedaald”, zegt zij. “Maar het betekent niet dat we achterover moeten gaan leunen. We blijven investeren, want iedere inbraak is er één te veel.”

Het subsidiebedrag wordt direct verrekend bij de aanschaf van PKVW-gecertificeerd hang- en sluitwerk bij een van de deelnemende verkoopadressen. Meer informatie en de voorwaarden vindt men op www.amstelveen.nl.

 

 

Lees ook:Plan: over 4 jaar 10% minder inbraken
Lees ook:Gemeente start campagne tegen inbraak
Lees ook:Weer iets meer woninginbraken
Lees ook:‘Boete’ van € 2.500 voor bezit inbrekersgereedschap
Lees ook:Amstelveen ondanks inbraken veiliger, zegt monitor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.