Bezwaren tegen bouw twee huizen achter woningen Noorddammerweg

Om de bouw van twee forse huizen mogelijk te maken aan de Noorddammerweg wordt het bestemmingsplan Westwijk Zuid-West aangepast. Althans als de gemeenteraad daarmee akkoord gaat. Tegen de woningbouw, in de oostelijke rand van de wijk, is bezwaar aangetekend door omwonenden, maar B&W stellen voor die te negeren. Het gaat om zogenoemde tweedelijnsbebouwing, die via de Noordammerweg wordt ontsloten, achter de daar al staande huizen. Die laatste worden minder waard, voorspellen de eigenaren ervan. Toegang naar de nieuw te bouwen huizen moet volgens B&W geschieden via Brederode, maar dat is een rustige weg met een open karakter, die zich daarvoor niet leent, vinden de bezwaarden. Bovendien vermindert naar hun smaak hun uitzicht. De beide huizen krijgen een bijgebouw.

Lees ook:Lezing over individualisme in bieb
Lees ook:Soepeler toezicht op welstand
Lees ook:Meer parkeerruimte bij nieuw kantoorgebouw Fokkerlaan
Lees ook:Start verkoop nieuwbouw in Bovenkerk
Lees ook:Plan ‘open’ Amsteldijk staat haaks op bestemmingsplan

Eén reactie op “Bezwaren tegen bouw twee huizen achter woningen Noorddammerweg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.