Infocentrum herinrichting Bovenkerk dicht

Het informatiecentrum aan de Aagje Dekenlaan 36 over de herstructurering van Bovenkerk gaat tegen de vlakte. Dat is onderdeel van de sloop van fase 4 in Bovenkerk Oost, die 1 februari begint. Maandag 26 januari was het centrum voor het laatst geopend. Van 5 februari af houdt Woongroep Holland elke donderdag voor haar huurders in Bovenkerk van 10.00 tot 12.00 uur spreekuur in het Noordddamcentrum (Noorddammerweg 1). Eigen Haard, waarin St. Lodewijk is opgegaan, gaat daar eenmaal per maand spreekuur houden.

 

 

Sinds maart 2005 konden bewoners uit Bovenkerk Oost zich in het informatiecentrum laten informeren over de herstructurering van hun wijk, plannen inzien enzovoort. Ook hielden Woongroep Holland, Eigen Haard en de gemeente Amstelveen er tweemaal per week spreekuur, waar bewoners met hun individuele vragen terecht konden. 

 

Foto: v.l.n.r. Agnes van Mourik en Lenny de Boer van Woongroep Holland en Annemarie van de Berg, gemeente Amstelveen, sluiten de deur van het informatiecentrum

Lees ook:Eerste steen 300 wonigen Bovenkerk-Oost
Lees ook:Woongroep en Eigen Haard op weg naar fusie
Lees ook:Corporaties en woongroepen in actie voor doorstroming
Lees ook:Fusie St. Lodewijk en Eigen Haard nu een feit
Lees ook:Onderzoek naar balansventilatie in Bovenkerk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.