Steigerbouw Amstel vrijwel vrijgegeven

Alle bewoners van de Amsteldijk mogen in het vervolg een steiger in de Amstel bouwen. Dat is het gevolg van een aanpassing van het bestemmingsplan Wester-Amstel, die tot stand kwam naar aanleiding van reacties daarop van bewoners. De raad moet het plan nog vaststellen.

 

Nu nog moet er minstens twintig meter tussen twee steigers aan de Amsteloever liggen. In de praktijk worden mensen daardoor uitgesloten, omdat hun buren er al een hebben en hun eigen huis vaak te smal is om – met inachtneming van afstandscriterium – een steiger voor hun huis te maken. Die eis laat de gemeente nu vallen. Maar een steiger mag niet breder dan vier meter zijn.

Lees ook:Watersport AV wil steigerbouw via NL.doet
Lees ook:Parkeerchaos bij ‘Aan de Poel’
Lees ook:Parkeeroverlast bij steiger Poeloever beteugeld
Lees ook:Bouwvergunning groot duivenhok alsnog ingetrokken
Lees ook:Brandweer in actie tegen onveilige steiger

Eén reactie op “Steigerbouw Amstel vrijwel vrijgegeven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.