Eigen Haard ‘geschrokken’ van Zwarte Bokaal

Stichting Eigen Haard Olympus is ´geschrokken,´ meldt zij aan bewoners van door haar geëxploiteerde huurwoningen. De corporatie, die in Amstelveen de woningen van St. Lodewijk beheert, is door de Woonbond onderscheiden met de Zwarte Bokaal 2005, op basis van klachten over de organisatie. De bond lette dit jaar op de zeggenschap die huurders hebben en de invloed die zij op het beleid van de corporatie kunnen uitoefenen. Op die punten viel volgens de bond bij Eigen Haard nogal wat aan te merken. Ook de communicatie zou beter kunnen. ´Blijkbaar slagen wij er niet altijd in u voldoende uit te leggen waarom wij bepaalde keuzes maken. Dat trekken wij ons aan,´ schrijft zij haar huurders. In overleg met de bewonerscommissies en Huurdersfederatie Alert wil de corporatie nagaan hoe de communicatie is te verbeteren.

Lees ook:Fusie St. Lodewijk en Eigen Haard nu een feit
Lees ook:Fusie St. Lodewijk en Eigen Haard
Lees ook:Gemeente blij met fusie St. Lodewijk – Eigen Haard
Lees ook:SP: ‘Leegstand sociale woningen door renovatie en huurverhoging’
Lees ook:Woongroep Holland blijft beveiliging woningen weigeren

Eén reactie op “Eigen Haard ‘geschrokken’ van Zwarte Bokaal

 1. elswittem

  Hoi iedereen, 

  Sorry om niet ontopic te reageren, maar ik was hier aan het rondsurfen, ben vroeger nog op dit forum geweest en nu kon ik niet meer aanmelden omdat ik mijn oud paswoord en usernaam vergeten was, en wist niet meer welk email adres ik gebruikte.

  Het is me opnieuw gelukt

  Weet iemand een idee om een extra inkomen te verdienen, ik ben op het moment in geldnood na een moeilijke periode. Ik heb een gehandicapte zoon van 7 jaar dus alle tips zijn welkom!

  bedankt om mij te helpen,

  Els Wittem

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.