Bezwaar tegen bouw starterswoningen

Tegen een bouwplan voor 96 starterswoningen in Bankras Kostverloren, op het voormalige A3 tracé, is bezwaar gemaakt door een bewoner van de Camera Obscuralaan. Hij vindt dat de compacte bouw (twee bouwlagen) niet passen op de grens met het aanpalende groengebied. B en W hebben zijn bezwaar genegeerd en zien geen aanleiding de plannen te wijzigen. Volgens de bewoner lagen de plannen gewoon al vast en is de hele zogenaamde inspraak van omwonenden een farce. “Uit uw reactie blijkt dat u zich niets gelegen laat liggen aan de mening van omwonenden,’ schrijft hij het college. Overigens was hij de enige die bezwaar maakte.

Lees ook:Gemeente stoort zich niet aan bezwaren tegen bouw Veenendaalplein
Lees ook:Bezwaar speeltoestel niet afgewacht
Lees ook:Bezwaar tegen verkeersborden Olympiadelaan verworpen
Lees ook:Woningbouw Fokkerlaan hoger dan gepland
Lees ook:B en W willen nog ‘discussie’ over Bovenkerkerpolder

4 reacties op “Bezwaar tegen bouw starterswoningen

 1. Michael van Halderen

  Ik ben blij dat het B&W van Amstelveen deze man zogezegd heeft genegeerd. Dit omdat ik als jongere zijnde, werkend in Amstelveen, graag dichterbij mijn werk zou willen wonen. Ik hoop dus dat de plannen snel klaar zijn en de woningen dus ook zo kan ik snel bekijken of het wat voor mij is.

    /   Beantwoorden  / 
 2. Hans van der Liet

  Ik ook. Maar of meneer Demming dat ook zo ziet. Die worstelt nog wel eens met de vraag wat hij belangrijker vindt: woningen of weilanden.

    /   Beantwoorden  / 
 3. Johan Th. Bos

  Versus woningen of immense golfbanen

    /   Beantwoorden  / 
 4. it's me

  Mmmmmmmmm, weer mis geslagen heer Bos, het gaat nu eens over woningen en niet over golfbanen. Dus, toch een trauma, over gewoon beroepsdeformatie, alleen maar kunnen praten over onbereikbare zaken.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.