Activiteiten in Elsrijk

Behalve de wijkvergadering op woensdagavond 31 januari (20.00 uur) zijn er meer activiteiten in Elsrijk. De door wijkplatform Elsrijk georganiseerde wijkbijeenkomst wordt gehouden in de Stadsdorpskamer van Stadsdorp Elsrijk aan de Heemraadschapslaan 100. Agenda en het verslag van de vorige vergadering staan op www.wijkplatformelsrijk.nl

Vrijdag 2 februari Crea-Café
Elke vrijdag van 10 tot 12 uur in de Stadsdorpskamer, Heemraadschapslaan 96c.
Het crea-café is bedoeld om een paar uurtjes gezellig door te brengen met mede wijkbewoners.

Schilderclub Elsrijk
Ook op vrijdag 2 februari os er, zoals elke vrijdag, van 10 tot 12 uur in de Stadsdorpskamer, Heemraadschapslaan 96c, een schilderclub. Men hoeft zich daarvoor niet aan te melden. Materiaal en koffie/thee zijn voor eigen rekening.

Dinsdag 6 februari After dinner walk

Een trouw groepje Elsrijkers maakt iedere dinsdagavond een wandeling door Amstelveen, van 19.00 uur tot ongeveer 19.45 uur. Start is bij bakkerij Koolhaas, hoek Rembrandtweg / Groen van Prinstererlaan, De groep loopt een rondje door de wijk en de parkjes.

Meer informatie
www.stadsdorpelsrijk.nl
www.openluchttheaterelsrijk.nl
www.wijkplatformelsrijk.nl

Lees ook:Activiteiten in Elsrijk
Lees ook:Activiteiten In Elsrijk
Lees ook:Activiteiten in Elsrijk
Lees ook:Activiteiten Elsrijk
Lees ook:Programma Elsrijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.