Beweegbus luidt jaar in Bankras in

Op woensdag 10 januari luidt de zogenoemde Beweegbus van 15.00 uur af het nieuwe jaar in Bankras-Kostverloren in. De bus staat naast Wijkcentrum Alleman en Medisch Centrum Bankras aan Den Bloeyenden Wijngaerdt.

Iedereen in de wijk kan komen meedoen met de Buurtbootcamp voor volwassenen. Deze ‘buitenles’ vindt plaats op het verharde basketbalveld en de paden in het omliggende plantsoen. Fysiotherapeute Saskia Nolet verzorgt de les samen met een ROC stagiaire en ook het Beweegbusteam doet mee. Om 16.00 uur, als de les voorbij is, kan iedereen een hapje en drankje nuttigen. Kosten: geen. Voor meer info: Saskia van der Meer, [email protected], tel. 088-8585104

 

Lees ook:Skatebaan en basketballveld worden parkeerterrein
Lees ook:Vier Bankras awards uitgereikt
Lees ook:´Loopt & rolt´ voor iedereen op atletiekbaan
Lees ook:Lezing over middeleeuwse tuinen
Lees ook:Sportweek in Bankras

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.