Weer buurttafel in Paaskerk

Op donderdag 14 december (18.00 uur) is er weer een zogenoemde buurttafel in de Paaskerk aan het Augustinuspark.  Als buurtbewoner kan met dus aanschuiven en iemand meenemen. Gastspreker is deze keer Jan Schake van wijngaard de Amsteltuin.

Hij vertelt hoe het in hemelsnaam mogelijk is wijn te verbouwen in Amstelveen. Over passie, keuzes in het leven, over degelijk ambachtelijk werk met steun van veel vrijwilligers. Kijk voor meer informatie op www.paaskerk-amstelveen.nl.

Inloop vanaf 17.45 uur. Kosten € 7 voor een (vegetarische) maaltijd met een dessert en iets te drinken. Men kan zich opgeven vóór maandag 11 december 20.00 uur bij Jacqueline Meij 06-48 75 00 78, [email protected]

 

 

 

 

Lees ook:Geestelijk verzorger VU-ziekenhuis bij buurttafel
Lees ook:Weer buurttafel in Paaskerk
Lees ook:Buurttafel in Paaskerk
Lees ook:Buurttafel Paaskerk met RK Urbanusparochie
Lees ook:Weer buurttafel in Paaskerk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.