Bewoners Waardhuizen-Middenhover vergaderen

De Meent. Foto: amstelveenweb.com

Er wordt donderdag 7 december (19.30 uur) weer een bewonersbijeenkomst voor de wijk Waardhuizen-Middenhoven gehouden in Ontmoetingscentrum De Meent aan Orion 3.

Het bestuur van de Stichting Ontmoeting Waardhuizen-Middenhoven nodigt geïnteresseerden uit er bij te zijn. e volgende agendapunten aan de orde zullen komen: Korte introductie Stichting Ontmoeting Waardhuizen-Middenhoven;

Consequenties nieuw systeem van Gemeente voor huisvuil inzameling; het project ‘Mensen maken Amstelveen’van de gemeente in de wijk; Jongerenwerk (w.o. verplaatsing JOP park Middenhoven); Vliegverkeer overlast; Voorziene problemen Openbaar Vervoer (Metro 51) bus 149 en 199; Groenvoorziening / onderhoud; Buurtpreventie. Ook kunnen bewoners een wensenlijst voor de wijk samenstellen voor het komende college van B&W.

‘Getracht zal worden diverse beleidsmedewerkers van de Gemeente, die zijn betrokken bij sommige onderwerpen, deze bijeenkomst te doen bijwonen”, meldt de stichting.

 

Lees ook:Wijkbijeenkomst Waardhuizen-Middenhoven
Lees ook:Bomgaars weg als ‘wijkvoorzitter’
Lees ook:Gondelkoerier weer uit
Lees ook:Nieuw nummer Gondelkoerier
Lees ook:Gondelkoerier online te lezen

Eén reactie op “Bewoners Waardhuizen-Middenhover vergaderen

  1. Frank Bikker

    Vind de gemeente dan niet zelf dat er enkele beleidsmedewerkers c.q. locale politieke figuren bij zo’n bijeenkomst aanwezig dienen te zijn indachtig hun eigen doelstellingen?

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.