Activiteiten In Elsrijk

Komende dagen weer veel activiteiten bij Stadsdorp Elsrijk. Het programma ziet er als volgt uit.

Donderdag 16 november (20.00 uur) komt de Jeugdraad Elsrijk weer bij elkaar om te praten over belangrijke zaken voor de jeugd in de wijk Elsrijk.

Vrijdag 17 november: Crea-Café. Elke vrijdag van 10 tot 12 uur in de Stadsdorpskamer, Heemraadschapslaan 96c. Het crea-café is bedoeld om een paar uurtjes gezellig door te brengen met mede wijkbewoners.

Vrijdag 17 november: Schilderclub Elsrijk. Elke vrijdag van 10 tot 12 uur in de Stadsdorpskamer, Heemraadschapslaan 96c. Aanmelden niet nodig materiaal en koffie/thee zijn voor eigen rekening.

Maandag 20 november: Buurtboekenkast Stadsdorp Elsrijk. Elke maandagmiddag van 13 tot 15 uur in de Stadsdorpskamer, Heemraadschapslaan 96c. Elsrijkers kunnen hier gratis boeken lenen of ter beschikking van de boekenkast stellen.

Dinsdag 21 november: After dinner walk Een trouw groepje Elsrijkers maakt iedere dinsdagavond een wandeling door Amstelveen. Iedere dinsdagavond van 19.00 uur tot ongeveer 19.45 uur wordt er bij droog weer gelopen. Start bij bakkerij Koolhaas, hoek Rembrandtweg/Groen van Prinstererlaan en de groep loopt een rondje door de wijk en door de parkjes.

Dinsdag 21 november: Cursus handwerken. De cursus is gestart op 7 november. De cursus kost € 5,- per keer per persoon. Eenmalig € 2,- voor materiaal om te starten. Koffie/thee is € 1,- per kopje, contant te betalen

De cursus duurt  10 weken op dinsdag van 10 uur tot 12 uur in de Stadsdorpskamer. (met een onderbreking rond kerst en oud en nieuw). Er is plek voor 8 cursisten dus aanmelden is nodig bij [email protected]

Dinsdag 21 november: Spreekuur Stadsdorp Elsrijk en Wijkcoach (Vita/AanZ). Elsrijkers kunnen hier terecht met al hun vragen over de activiteiten in de wijk.

 

 

Lees ook:Activiteiten in Elsrijk
Lees ook:Activiteiten in Elsrijk
Lees ook:Activiteiten Elsrijk
Lees ook:Programma Elsrijk
Lees ook:Activiteiten Elsrijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.