Leger des Heils zoekt collectanten

Het Leger des Heils zoekt collectanten in Amstelveen voor de jaarlijkse deur-tot-deurcollecte, van 27 november tot en met 2 december. De opbrengst van de collecte wordt gebruikt voor het sociaal maatschappelijk werk van het Leger.

Steeds meer mensen doen een beroep op het werk van het Leger des Heils. In 2016 kwamen meer dan honderdduizend mensen ermee in aanraking, bijna 20.000 meer dan het jaar daarvoor. Het gaat dan om activiteiten als kledingwinkels, de huiskamer in de buurt, scouting en schuldhulpverlening.

“Het wordt in Nederland steeds belangrijker naar elkaar om te kijken in de eigen buurt. Het Leger des Heils wil sociale uitsluiting en eenzaamheid bestrijden door actief aanwezig te zijn in wijken en buurten waar wekelijks activiteiten organiseren”, zegt commissioner Hans van Vliet, commandant van het Leger des Heils in Nederland. “De deuren van buurtsteunpunten en kerkgebouwen staan voor iedereen open en wekelijks worden inloopochtenden, gezamenlijke maaltijden en andere activiteiten georganiseerd. Zo dragen we bij aan een menswaardig bestaan voor mensen in nood.”

Voor deze projecten en het ontwikkelen van nieuwe initiatieven zoekt het Leger mensen die willen helpen, zodat dit werk kan blijven doorgaan. Onder de noemer ‘Samenleven doe je dus niet alleen’, organiseert het Leger des Heils in veel plaatsen een deur-tot-deurcollecte. Wie tijdens de collecteweek beschikbaar is en zich wil aanmelden om in eigen wijk te collecteren, kan dat doen via www.legerdesheils.nl/collecte of bellen met 036 – 53 98 175.

 

Lees ook:Deur-aan-deur collecte Leger des Heils
Lees ook:Leger des Heils houdt Collecteweek in AV
Lees ook:Leger des Heils zoekt collectanten Amstelveen
Lees ook:Collecte Leger des Heils
Lees ook:Collecte Leger des Heils

Eén reactie op “Leger des Heils zoekt collectanten

  1. Bakker bol

    De bedeling wordt weer belangrijk. Alle grote partijen bedankt!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.