Rolstoelers niet naar Bolder op Burendag

Op de Burendag, zaterdag 23 September, organiseert bewonersvereniging De Ontmoeting, een leuke middag voor rolstoelgebruikers van verzorgingshuis Belmonte aan de Laan van de Helende meesters. Maar de eerder gemelde tocht naar wijkcentrum De Bolder kan niet doorgaan.

Gebrek aan verzorgend personeel is daarvan de oorzaak. De vereniging besloot de middag nu in het tehuis zelf te houden. Daarvoor bestond al een plan B trouwens, want ook bij slecht weer zou men binnen blijven.

Er komen rond de zestien rolstoel gebruikers. ‘Samen met onze bewonerscommissie en overige bewoners van Belmonte maken we er een leuke middag van”, zeggen de organisatoren van De Ontmoeting. Onder meer komt daar het ‘Bolderkoor’ om 15.00 uur, met Hollandse liedjes en accordeon begeleiding.

 

Lees ook:Ver. De Ontmoeting houdt rolstoeltocht
Lees ook:Verhuizing Westend uitgesteld
Lees ook:Frans avond in De Bolder
Lees ook:Eerste niet Amsterdamse car2go hub in Stadshart
Lees ook:Start bouw Groenelaan 1 in Amstelveen

Eén reactie op “Rolstoelers niet naar Bolder op Burendag

  1. Frank

    En zo komen de oudjes weer niet buiten.Laat één zo’n vergadertijger van het management meegaan, zijn ze voor de verzekering ook weer gedekt. Die anderhalf uur minder ouwehoeren zal het beleid heus niet in elkaar doen storten.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.