Activiteitenmarkt in Meent bij start seizoen

De Meent

Zaterdag 9 september (13.00 tot 16.00 uur) is er weer de door Stichting WaMi georganiseerde jaarlijkse activiteitenmarkt in Ontmoetingscentrum De Meent aan Orion 3. Daar krijgt men een voorproefje van het nieuwe seizoen met onder andere informatie over de cursussen en activiteiten die plaatsvinden in De Meent en op andere plaatsen in de wijk Waardhuizen/Middenhoven.

 

Ook zal een aantal wijkbewoners hun eigen bedrijf promoten en. Verder treden de koren en orkesten op en is er een dansdemonstratie. Bezoekers kunnen ook zelf actief worden en meedoen aan bijvoorbeeld een proefles pilates.

Voor de kinderen is er een springkussen en een speurtocht.

 

Lees ook:Veel activiteiten op Dag van het Park in Broersepark
Lees ook:Weer activiteitenmarkt in De Meent
Lees ook:┬┤Verkoopbaar spul┬┤gezcht voor Fancy Fair De Meent
Lees ook:Cursus lichamelijke oefening Pilates
Lees ook:Programma Duitsland Festival

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.