Elsrijk krijgt eigen jeugdraad

Stadsdorp Elsrijk gaat een eigen jeugdraad voor de wijk vormen, Wie tussen de 8 en 12 jaar is, kan zich daarvoor melden als hij of zij mee wil praten over de wijk.

Het belangrijkste doel van de Jeugdraad Elsrijk is aandacht te krijgen voor wat de jeugd in Elsrijk echt belangrijk vind, meldt het Stadsdorp. Om de gedachte te bestrijden dat er in de wijk Elsrijk alleen maar ouders en ouderen wonen. Onzin natuurlijk, vindt het stadsdorp.

Jongeren moeten bijvoorbeeld mee kunnen praten over het bouwen of opknappen van (veilige) speelveldjes, sportveldjes en skatebanen en het organiseren van meer activiteiten voor de jeugd.

Het is de bedoeling dat de Jeugdraad Elsrijk twee of drie keer per jaar bijeen komt om plannen te bedenken en te bespreken. En die plannen met hulp van volwassenen ook uit te voeren. Ook moet de raad natuurlijk contact onderhouder met de kinderburgemeester van Amstelveen.

De nieuwe Jeugdraad Elsrijk zal voor het eerst bij elkaar komen op 20 september. Wie er bij wil zijn kan een mail sturen naar: [email protected] Voor meer informatie: 06 23817063.

 

 

 

 

 

Lees ook:Activiteiten In Elsrijk
Lees ook:EHBO-cursus voor Elsrijkers
Lees ook:Activiteiten in Elsrijk
Lees ook:Activiteiten Elsrijk
Lees ook:Activiteiten in Stadsdorp Elsrijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.