Sociaal werkers Bankras genomineerden jaarprijs

Aksana van Maanen van Vita Amstelland) en Sanne Joosen van AanZ Amstelveen zijn genomineerd voor de titel sociaal werker van het jaar. Beiden zijn actief in Bankras / Kostverloren. Zowel Vita als AanZ behoren sinds vorig jaar tot de Participe Holding in Alphen aan de Rijn. Participe zegt trots te zijn op de dubbel-nominatie.

De Sociaal Werker van het jaar is iemand die innovatief, creatief en vooruitstrevend is en een ambassadeur van het sociaal werk. Ook moet hij of zij er een slimme aanpak op nahouden, een echte trekker van het wijkteam en inspirerend zijn. “De Sociaal Werker van het Jaar is iemand die vol energie en passie zijn of haar vak uitoefent”, staat op de website. “Die altijd vernieuwende ideeën heeft en voor wie geen brug te ver is. En die daar ook nog eens bevlogen over kan vertellen. De winnaar van de verkiezing is een jaar lang ambassadeur van het mooie vak van sociaal werker.”

De jury heeft een drietal sociaal werkers genomineerd voor de titel Sociaal Werker van het Jaar: Lennert Bont (Versa Welzijn). Mariska Overgaag (Kwaadraad) en voor het eerst is er een duo: Aksana en Sanne.

In het filmpje wat op de website te vinden is vertellen zij iets over hun werk en vertellen buurtbewoners en collega’s van Aksana en Sanne iets over hen.

Overigens gaat het er nu door digitaal stemmen om wie de titel krijgt. Men kan zijn stem uitbrengen via de website https://www.zorgwelzijn.nl/verkiezing. Op de Dag van de Sociaal Werker (15 maart) wordt de uitslag bekend gemaakt.

De verkiezing Sociaal Werker van het Jaar is een initiatief van sociale partners en wordt georganiseerd door arbeidsmarktorganisatie FCB, in samenwerking met Zorg+Welzijn.

 

Lees ook:Vita en Aanz worden Participe
Lees ook:Vita nu onderdeel van Participe in Alphen
Lees ook:Participevlag feestelijk onthuld
Lees ook:‘Vrijwilliger van het jaar’
Lees ook:‘Fusie Vita niet nadelig voor werknemers’

Eén reactie op “Sociaal werkers Bankras genomineerden jaarprijs

  1. Tomaat

    Fijn voor die desbetreffende mensen, maar ik zit me altijd af te vragen of de rest dan niet hun best doen of hun werk slecht doen. Tegenwoordig zie je overal dit soort prijzen. De superleerkracht, de supervrijwilliger, de supersecretaresse enz. Zeker overgenomen van Stalin. Die had dan de beste mijnwerker, de beste moeder ( die had kans gezien om 10 kinderen op deze aardkloot te zetten in 8 jaar of zo of uit de VS waar je in menig fabriek of kantoor een rating ziet hangen van de medewerkers.
    Je zal maar net die oetlul zijn die onderaan staat, omdat je de baas de waarheid hebt gezet.

    Voor mij doe je het altijd nog als team, waarin die het slimste is, die de boel bij elkaar houdt, die altijd is voor de humor enz.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.