Verbouwing Villa Randwijck eind 2017 klaar

M. de Ruyterschool

Met een Nieuwjaarsreceptie op vrijdag 6 januari (17.00 uur) start een jaar vol activiteiten van wijkonderneming Villa Randwijck. Die wordt gehouden in de voormalige Michiel de Ruyterschool aan de Catharina van Clevepark, waar nu eindelijk op de begane grond de verbouwing plaats vindt, zodat de wijkorganisatie erheen kan verhuizen. Zij is nu nog gevestigd in een pand aan de Bourgondischelaan. De bovenverdieping aan de Cath. van Clevelaan is nog nodig om een dependance van de naar nieuwbouw verhuisde school te huisvesten.

Het krediet voor de verbouwing van de locatie aan het Catharina van Clevepark is op 14 december door de raad toegewezen. De aanbesteding kan nu de gemeentelijke deur uit. De verwachting is dat het totale verbouwingsproject rond november 2017 klaar zal zijn.

Vanaf dinsdagavond 24 januari start bij Villa Randwijck een cursus Tekenen en Schilderen (gouache), die wordt geleid door Rianne Nijhuis. In februari starten weer Android tabletcursussen in samenwerking met ASCC (Amstelland Senioren Computer Club).

Op 26 januari zijn de cursusleiders van 13.00-15.00 uur aanwezig voor informatie en / of inschrijven voor één van de cursussen in Villa Randwijck, Bourgondischelaan 3.

Vanaf maandag 6 maart kunnen kinderen uit groep 4-6 meedoen aan Techniek workshops. De workshops worden gehouden in de locatie Catharina van Clevepark 10 en georganiseerd door Techniek Clinique. Kijk vast op www.techmies.nl/tc voor meer informatie en/of aanmelden.

 

Lees ook:Villa Randwijck naar ander pand
Lees ook:Lezing over verzetshelden in Randwijck
Lees ook:Gemeenteraad bezoekt Randwijck
Lees ook:Buurtcafé en meer bij Villa Randwijck
Lees ook:Bernard van Rossum kwartet in Villa Randwijck

Eén reactie op “Verbouwing Villa Randwijck eind 2017 klaar

  1. Gerben

    Mooi bericht. Was er maar doorgepakt op cultuur en tunnel voor de A9.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.