Buurthulpdienst zoekt weer vrijwilligers

De Buurthulpdienst, onderdeel van de Vrijwilligers Centrale, zoekt weer vrijwilligers in diverse Amstelveense wijken om pouderen en mensen met een beperking te helpen. Zoals de dames in Elsrijk van respectievelijk 82 en 80 jaar. De eerste wil praatcontact, culturele activiteiten, vervoer en wandelen. Zij is 35 jaar onderwijzeres geweest op een basisschool, houdt van museum bezoeken, lezen en heeft piano gespeeld. Haar gezondheid is matig en door overlijden en ziekte nam het aantal sociale contacten. (1636)

De andere dame in Elsrijk wil graag met haar rolstoel naar buiten en zoekt eenmaal per veertien dagen een vrijwilliger.

Een vrouw van 79 jaar in Bankras/Kostverloren zoekt een vrijwilliger voor praatcontact of een uitstapje. Zij heeft gehoorproblemen en onlangs een tia gehad. Zij zoekt iemand die rustig praat. Haar hobbies zijn: tennissen, tuinieren, museumbezoek, schilderen en beeldhouwen. Mevrouw heeft ook een volkstuin. (1548) Ook in Bankras wil een dame van 85 fietsen plus praatcontact. Zij zoekt ook nog iemand om samen op vakantie te gaan.(1577)

In Keizer Karelpark zoekt een man van 63 iemand die regelmatig boodschappen kan doen bij de Coöp. Ook tuinhulp is welkom. Hij heeft chronische pijn wegens neuropathie, dus hij kan het zelf niet meer. Een vrouw van 89 in Keizer Karelpark zoekt een vrijwilligster voor praatcontact en ondersteuning. Zij mist familie in de omgeving om op terug te vallen en maakt ook graag af en toe een uitstapje. Deze mevrouw zoekt ook nog een ‘lenige vrijwilliger met verstand van elektra’. (1223)

 Boodschappen

Een ouder echtpaar in KKP (Wimbledonflat) zoekt vrijwilliger voor de boodschappen. Wekelijks vóór het weekend. Als mevrouw zich goed voelt, wil ze graag mee gaan (met auto vrijwilliger). (1531)

In Groenelaan zoekt een aardige vrouw van 84, die nooit klaagt, een vrijwilliger om mee te wandelen of samen naar Groenhof te gaan. Wat later in de middag op woensdag, donderdag, zaterdag of zondag. Zij heeft veel gezondheidsproblemen en is dementerend. Vroeger had zij een Keeshondje waar zij dol op was en werkte voorheen op de pastorie. Zij is wel met geloof bezig maar kan niet meer naar de kerk, wat zij heel jammer vindt. (1455)

Een blinde vrouw van 44 in Groenelaan zoekt een vrijwilliger om samen boodschappen te doen met de auto. Liefst op vrijdagavond, omdat zij een baan heeft. In Waardhuizen zoekt een vrouw van 82 een vrijwilliger die in de zomervakantie kan helpen met het bijhouden / ordenen van haar administratie. Haar vaste vrijwilligster heeft schoolgaande kinderen en kan in deze periode niet. Mevrouw zou het daarnaast ook leuk vinden om eens een uitstapje te maken. (1537). Ook in Groenelaan zoekt een man van 89 een vrijwilliger voor gezelschap, praten en wandelen. (1478)

 

 

 

Lees ook:Vrijwilligers gezocht voor gezelschap ouderen
Lees ook:Vrijwilligers gezocht voor hulp aan bejaarden
Lees ook:Buurthulpdienst zoekt vrijwilligers
Lees ook:Buurthulpdienst zoekt weer vrijwilligers
Lees ook:‘Amstelveen voor elkaar’ zoekt vrijwilligers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.