Ombouw kantoortoren bij wijkplatform

Het ombouwen van de kantoortoren aan Bankrashof tot een woontoren met appartementen in de vrije huursector is een van de onderwerpen tijdens de vergadering van het wijkplatform op woensdag 22 juni (20.00 uur) in wijkcentrum Alleman aan Den Bloeyenden Wijngaerdt.

Andere onderwerpen op de agenda onder meer: communicatie ( en melding van wat daarover is gezegd in de koepel van wijkplatforms), de herontwikkeling van het terrein aan de Straat van Messina (waarop voorheen de synagoge stond en nu woningen komen), nieuws van de wijkagenten en uit de wijk.

 

 

 

 

Lees ook:Appartementen op plaats van synagoge
Lees ook:Bijeenkomst bewoners Bankras/Kostverloren
Lees ook:‘Burenmiddag’ in nieuwe Bankras synagoge
Lees ook:Vergadering wijkplatform Elsrijk
Lees ook:Wijkvergadering in Bankras / Kostverloren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.