Inloopatelier kankerpatiënten bestaat 5 jaar

Alleman

Het Inloopatelier voor kankerpatiënten bestaat op 12 april 5 jaar. Dit wordt gevierd met een expositie tot 16 mei in Wijkcentrum Alleman in Amstelveen. Bij het inloopatelier bestaat een open inloop voor (ex)kankerpatiënten en hun naasten. Wekelijks kunnen zij in Wijkcentrum Alleman aan Den Bloeyenden Wijngaerdt 1 terecht.

Naast de mogelijkheid om lotgenoten te ontmoeten, is iedereen welkom in het inloopatelier welkom. Daar wordt geschilderd, getekend en geboetseerd. Initiatiefnemers van dit vrijwilligersproject zijn Cornelie Swart en Claar Goossens. Cornelie werkte op de afdeling creatieve therapie van het A. van Leeuwenhoek Ziekenhuis en Claar werkt als creatief therapeut bij Adamas-inloophuis in Nieuw Vennep, Stichting Kanker in Beeld, en is begeleider bij de stichting Les Vaux.

Ervaring met tekenen / schilderen is niet nodig om naar het atelier te komen. Dat kan elke dinsdag van 11.00 tot 13.00 uur. Kosten: € 6 per keer (incl. materiaal).

Aanmelden: 071 3626367 / 06 28521638 / www.claargoossens.nl. Het inloopatelier wordt gesponsord door: Mij. tot Nut van ‘t Algemeen, Stichting Egmana, Ritzen/v. Bekkum, Stichting Kanker in Beeld, Stichting Roparun.

 

 

Lees ook:Inloopatelier kankerpatiënten nu twee jaar
Lees ook:Twaalf mille subsidie inloophuizen kanker
Lees ook:Cursussen in Alleman
Lees ook:Benefietvoorstelling uiterlijke verzorging kankerpatienten
Lees ook:Activiteiten in de wijken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.