Westwijkplatform slaat nieuwe wegen in

Het bestuur van Wijkplatform Westwijk heeft een nieuw logo gepresenteerd enbzegt nu ook gemakkelijker te bereiken te zijn. Gelijktijdig werd namelijk een eigen facebook pagina gestart. Het zijn maar twee van de vernieuwingen die het platform de laatste maanden realiseerde. Volgens het bestuur werd professionalisering doorgevoerd.

In maart werd bijvoorbeeld een nieuwe voorzitter gekozen en boog het bestuur zich over zijn taken en de onderlinge verdeling daarvan. Volgens het bestuur ging het wijkplatform ook niet op het gebied van de communicatie met zijn tijd mee. Zodat nu amstelveen.blog.nl niet meer wordt geïnformeerd over activiteiten en vergaderingen van het platform.

Het bestuur zegt in deze tijd niet meer zonder sociale media te kunnen. Uit handen van de nieuwe voorzitter kregen de bestuursleden ook visitekaartjes. Ieder lid heeft nu een eigen emailadres, zodat hij of zij genakkelijker is te benaderen.

 

Lees ook:Nieuwe website voor wijk Elsrijk
Lees ook:Bestuurscrisis bij wijkplatform Bankras-Kostverloren
Lees ook:‘Pluspunt’ nieuw wijkcentrum voor Patrimonium?
Lees ook:Pluspunt moet worden omgevormd tot wijkcentrum Patrimonium
Lees ook:Vergadering Wijkplatform Waardhuizen Middenhoven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.