Nieuwe Gondelkoerier en wijkstichting

De Meent. Foto: amstelveenweb.com

In steeds meer wijken worden nu wijkplatforms en al die andere organen, om door de bomen het bos weer een beetje te zien, in elkaar geschoven. Ook in de wijken Waardhuizen en Middenhoven is één stichting gevormd, die Ontmoeting Waardhuizen-Middenhoven heet en de activiteiten daar regelt. In het zojuist verschenen nieuwe nummer van de wijkkrant Gondelkoerier schrijft voorzitter Bomgaars erover.

‘Eén wijkorganisatie met een eigen ontmoetingscentrum (De Meent)’, schrijft hij. Die verzorgt ook het eigen wijkblad Gondelkoerier. Het nieuwe nummer is daar inmiddels verspreid, maar belangstellenden kunnen ook een exemplaar ophalen in wijkcentrfum  De Meent of downloaden via “http://www.mijnamstelveen.nl  of www.wijkplatforms-amstelveen.nl.

Met de verspreiding van het vorige nummer, in maart, liep het niet zo goed af, meldt Bomgaars. De verspreiders maakten zich er met een Jantje-van -Leiden vanaf en bezorgden grote delen van de wijken niet.  Met een vervanging van de verspreidersorgansiatie is een oplossing voor het probkleem gevonden, denkt Bomgaars.  De volgende editie verschijnt in het laatste weekend van autgustus. Daarin staan dan alle cursussen en andere activiteiten in het nieuwe seizoen (2015/2016) in vooral De Meent.

Lees ook:Ook in Waardhuizen wijkstichting
Lees ook:Middenhoven klaagt over verdwijnen bus uit wijk
Lees ook:Gondelkoerier heeft te weinig advertenties
Lees ook:Gondelkoerier online te lezen
Lees ook:Gondelkoerier weer uit

2 reacties op “Nieuwe Gondelkoerier en wijkstichting

  1. Jan Demming

    Ik wil het bericht over de bezorging in maart toch even nuanceren. Er was inderdaad een bezorger die er toen een potje van heeft gemaakt. Over de andere bezorgers echter geen kwaad woord; die hebben het gewoon prima gedaan.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.