Wijkcentrum Westend in januari gesloopt

Nadat er jarenlang over is gepraat, wordt eindelijk het winkelcentrum Westwijk uitgebreid. Daartoe moet wijkcentrum Westend worden gesloopt. De sloopt begint in januari. Het centrum komt verkleind terug en de gebruikers krijgen een (kleinere) tijdelijke uisvesting aan de Assering 188.

In het voorjaar begint de nieuwbouw van het wijkcentrum, in de zomer die het aanvullende winkelblok. Samen met eigenaar Delta Lloyd werkt gemeente aan de uitbreiding en renovatie. Er komt in totaal 3500 vierkante meter aan winkels bij, waaronder een tweede supermarkt. De gemeente wil ook de openbare ruimte opknappen en een compleet nieuw plein aanleggen.
De gemeente houdt over de werkzaamheden contact met de uit bewoners en ondernemers bestaande klankbordgroep herontwikkeling winkelcentrum Westwijk. Daarvan maakt ook wijkplatform Westwijk deel uit. Wie in de wijk in de klankbordgroep wil zitten, kan zich melden:
[email protected].

Het wijkplatform coördineert de aanmeldingen. De eerste bijeenkomst van de klankbordgroep is op 26 november, 19.30 uur. Locatie: wijkcentrum Westend, Westwijkplein 3.

Daarnaast houdt de gemeente op 12 januari om 19.30 uur een informatiebijeenkomst voor alle bewoners en andere betrokkenen over verdere fasering en uitvoering (locatie: tijdelijke wijkcentrum Asserring 188).

 

 

Lees ook:Westend nu aan Assering
Lees ook:Westend verhuist voor een jaar
Lees ook:Informatie-avond verbouwing wc Westwijk
Lees ook:Eindelijk overeenstemming Westwijkplein
Lees ook:Verhuizing Westend uitgesteld

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.