Midgetgolf, bingo, bridge en meer in Nw. Vredeveld

Veel activiteiten in zorg- en wooncentrum Nieuw Vredeveld de komende dagen. Donderdag 26 maart is er van 10.00 tot 12.00 uur in de leeshoek Schoenenverkoop Don Jacour. Een dag later, vrijdag 27 maart, is er weer  Pantoffelverkoop, van 10.00 tot 12.00 uur. Ook in de leeshoek. Er zijn tal van modellen te koop, ook voor moeilijke voeten.

 De Buurthuiskamer is zondag 30 maart weer open van 14.00-16.30 uur, voor iedereen die de middag in goed gezelschap wil doorbrengen. Gezelligheid, een spelletje, een praatje, hapje en drankje en een luisterend oor van vrijwilligers. Men kan op 3 april ook weer terecht voor bingo. Van 15.00 tot 16.30 uur is er dan een Bingomiddag, waarvan niemand volgens de organisatoren met lege handen naar huis gaat. Kaartverkoop aan de zaal.

Midgetgolfbaan

In de tuin van Nieuw Vredeveld ligt een midgetgolfbaan. Wijkbewoners zijn er welkom om tegen een kleine vergoeding een balletje te komen slaan. De baan is dagelijks open van 11.00-16.30 uur. Informatie en aanmelden via de receptie. Er is ook weer plaats bij de Tai chi lessen voor ouderen, op dinsdag van 16.00-17.00 uur. Bridgen kan men elke dinsdagmiddag van 14.15 tot 16.30 uur. Onder deskundige leiding wordt er in twee lijnen bridge gespeeld.

Er is ook weer plaats bij de klaverjasclub van Nieuw Vredeveld. Elke woensdagmiddag van 14.15- 16.30 uur. Onder enthousiaste leiding wordt een competitie gespeeld. Voor informatie en aanmelden bij de receptie.  

Nieuw Vredeveld ligt aan de Rembrandtweg 428. Tel:020-6475396.

 

 

Lees ook:Optreden zanggroep en bridgen bij Nieuw Vredeveld
Lees ook:Buurthuiskamer, poffertjes en kaarten maken in Nieuw Vredeveld
Lees ook:Buurthuiskamer, bridgen en klaverjassen in Nw. Vredeveld
Lees ook:Koorconcert, schoenen, kleding en planten in Nw. Vredeveld
Lees ook:Bridgen, klaverjasen, schaken en buurtkamer Nw. Vredeveld

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.