Café en bloemschikken in Nieuw Vredeveld

In zorg- en wooncentrum Nieuw Vredeveld aan de Rembrandtweg 428 is er donderdag 20 februari een ‘cafémiddag’.Van 15.00 tot 16.30 uur kan men er terecht voor een hapje en een drankje, met gezellige cafémuziek. Ook de sjoelbakken staan weer klaar. De toegang is gratis, men betaalt alleen de consumpties.

 

De Buurthuiskamer is zondag 23 februari weer open, van 14.00-16.30 uur. Voor iedereen die de zondagmiddag liever in gezelschap wil doorbrengen. Gezelligheid, een spelletje, een praatje, hapje en drankje en een luisterend oor van vrijwilligers.

Bloemschikken kan men in het zorgcentrum op donderdag 27 februari, van  15.00- 16.30 uur.  Onder deskundige leiding van een vrijwilligerster maakt men een bloemstuk. Voor alle materialen wordt gezorgd. Bezoekers betalen 8.00 euro, inclusief koffie/thee. Opgeven kan via de receptie voor 26 februari.  Nieuw Vredeveld, Rembrandtweg 428, tel: 020 – 6475396.

 

 

Lees ook:Film, buurthuiskamer en bloemschikken in Nw. Vredeveld
Lees ook:Modeshow en bloemschikken in Nieuw Vredeveld
Lees ook:Bridgen en ‘buurten’ bij Nieuw Vredeveld
Lees ook:Buurthuiskamer, poffertjes en kaarten maken in Nieuw Vredeveld
Lees ook:Bridge, klaverjassen en schaken in Nieuw Vredeveld

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.