Bestuur wijkplatform Keizer Karelpark opgestapt

Het bestuur van het wijkplatform Keizer Karelpark is afgetreden. De meeste leden hebben zich jarenlang voor de wijk ingezet. Zij konden geen opvolgers vinden, meldt (ex) voorzitter Paul Stolwijk. “Mochten zich alsnog voldoende vrijwilligers melden, dan willen onze secretaris en een van de portefeuillehouders graag met hen een nieuw bestuur vormen en de werkzaamheden voortzetten”, schrijft hij in een brief aan vaste bezoekers van de wijkplatform bijeenkomsten

Eerder al stapte het bestuur van het Stadshart op, wegens ongenoegen over het gemeentelijke parkeerbeleid. Daar hebben sinds enkele dagen schoorvioetend enkele kandidaten voor een nieuw bestuur gemeld. Ook in andere wijken dreigen besturen van wijkplatforms te vertrekken. Intussen is het nieuwe gemeentelijke welzijnsbeleid – onder het motto ‘de bewoners aan zet’- juist op meer inzet van wijkbewoners gericht. Er moeten initiatiefgroepen komen die activiteiten gaan entameren. Voorlopig heeft de gemeente daartoe ‘aanjagers’ aangesteld.

Lees ook:Ook wijkplatform Patrimonium kapt ermee
Lees ook:Ook bestuur wijkplatform Groenelaan stapt op
Lees ook:Vergadering Wijkplatform Waardhuizen Middenhoven
Lees ook:Bomgaars weg als ‘wijkvoorzitter’
Lees ook:Wijkplatform Randwijck vergadert over wijkcentrum

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.