Vanavond kerstsamenzang in Oude Dorp

Vanavond (24 december) weer de tot traditie uitgegroeide kerstsamenzang in het Oude Dorp. De ondernemers in de wijk hebben het spektakel deze keer nog grootser aangepakt dan vorige jaren, melden ze. Er komen altijd naar hun schatting zo’n duizend bezoekers naar toe, maar deze keer hopen zij op een verdubbeling. Er is op het gerenoveerde plein voor de Dorpskerk, waar al weer een kerstboom staat, nu ook meer ruimte. De kersthappening begint om 21.00 uur. Behalve de Gospel Queens met een ritmisch kerstrepertoire, staan DJ Fett en Saxy Mr. S op het programma. En ondertussen is er eten en drinken, zoals de onvermijdelijke warme cholade en glühwein. Voor de organisatie tekenen het wijkplatform, de horeca in het Oude Dorp en andere ondernemers.

Lees ook:Wethouders inventariseren ondernemerswensen Oude Dorp
Lees ook:Bevrijdingsfeest in Oude Dorp
Lees ook:Weer Jazz in het Dorp op komst
Lees ook:Burgemeester bezoekt Oude Dorp
Lees ook:Park en horeca rond overkapping Oude Dorp A9

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.