Benefietfeest voor Koerdische gehandicapten

In wijkcentrum De Laagte (Henegouwselaan) wordt zaterdagavond 8 september een benefietfeest gevierd voor gehandicapten in het Iraakse Koerdistan. Tussen 17.00 en 24.00 uur speelt de band Chwar Chra Koerdische muziek, treedt buikdanseres Madame Baba op en zijn internationale hapjes en drankjes tegen gereduceerde prijzen verkrijgbaar. Het feest wordt georganiseerd door stichting Cardanus en de werkgroep Nederkoerd.

 

 

Kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang en Madame Baba zal de jongste bezoekers een workshop buikdansen geven. Daarnaast wordt de mooist aangeklede jeugdige prins of prinses verkozen! Er zijn beelden te zien van de wat de organisatie waar de opbrengst van de avond heen gaat doet in Sulamainiyah. Toegangskaarten à Є 5,00 zijn te verkrijgen in het wijkcentrum (op de avond zelf Є 6,00). Voor meer informatie: 020-6430453, 06-42793961 of 06-23536572.

 

Lees ook:Madame Baba geeft buikdansles in Alleman
Lees ook:Seizoen schouwburg start met kinderfestival
Lees ook:Gratis workshops bij Stadspleinfestival
Lees ook:Laatse voorjaarsbeurs tweedehands kleding in Westend
Lees ook:Open dag in Go Centrum als wijkcentrum

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.