Wijkfeest in Groenelaan

In Groenelaan, rond de vijver tussen Groenhof en de Bolder, wordt zaterdag 16 juli weer een wijkfeest gehouden, van 11.00 tot 21.00 uur. ‘s Morgens krijgen jonge muzikanten (tot 16 jaar) het podium. Daarva: gospelkoor, passionkoor, jeugdkoor, een combo. Er zijn workshops in de Bolder. Afsluiting met een barbecue voor 200 personen (kaarten in voorverkoop) en optreden van popkoor plus band. Meer info in het feestprogramma (verkrijgbaar in De Bolder).

Lees ook:Concert Waylon in P80 uitgesteld
Lees ook:Cocky Kuipers in Nieuw Vredeveld
Lees ook:Workshops Popkoor starten weer
Lees ook:Nog plaatsen vij in nieuw popkoor P60
Lees ook:Feest na schooljaar in P60

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.