Open dag De Mozaïek

Woonvoorziening de Mozaïek aan de Laan van de Helende Meesters 404 houdt een open middag op vrijdag 17 maart van 13.00 uur tot 15.00 uur. Dat gebeurt wegens de landelijke week van zorg en welzijn. Het restaurant van De Mozaïek is dan open en er wordt koffie, thee en soep geserveerd.

Woonvoorziening de Mozaïek is een woonvoorziening voor mensen met een Lichamelijke beperking of een Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH).

Tijdens de middag zullen er bewoners aanwezig zijn voor een gesprek of een rondleiding. De middag is bedoeld voor de buurt en belangstellenden. Mensen die bijvoorbeeld vrijwilligerswerk willen doen zijn ook van harte welkom, laat De Mozaïek weten. Het centrum is onderdeel van de organisatie Ons Tweede Thuis.

 

 

Lees ook:Open dag bij nieuw Mozaïek
Lees ook:Buurten bij het Amstelveen College
Lees ook:Onthulling buurtmozaïek Lelyplantsoen
Lees ook:Buurtmozaïek van start in Keizer Karelpark
Lees ook:SP voert actie voor behoud speelveldje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.