Interim Van der Linde nu directeur Vita

Sjaak van der Linde

Sjaak van der Linde wordt per 1 november 2016 benoemd tot directeur van Vita Amstelland, onderdeel van Participe in Alphen aan de Rijn. Van der Linde is al sinds maart 2016 werkzaam als interim directeur bij het Amstelveense filiaal van de Alphense welzijnsorganisatie. De complete Raad van Toezicht van Vita als zelfstandige organisatie trad begin dit jaar af.

Van der Linde was sinds 2002 zelfstandig interim manager en organisatie adviseur. Hij wertkte voor zowel profit als non-profit organisaties. Eerder werkte hij bij KPMG. Participe zegt Vita (ooit Stichting Welzijn Ouderen) van binnenuit te willen vernieuwen.

Zij claimt voorop te lopen in vernieuwing van welzijnswerk en in staat te zijn de ‘verbinding met zorg succesvol vorm te geven’. Vita zou daardoor haar bedrijfsvoering en diensten slimmer kunnen organiseren. Participe denkt daarbij aan meer zelfredzaamheid van bewoners en dus lagere zorgkosten, alsmede toename van zogenoemde ‘sociale cohesie’ in Amstelland. In gewoon Nederlands komt dat laatste er op neer dat men door in een wijk voor elkaar te zorgen, bezuinigd kan worden op professionele hulp van overheid en instellingen.

 

Volgens bestuurder Willem Draaisma van Participe haalt men met Van der Linde precies de kwaliteit in huis die nodig is ‘in deze tijd van verandering’.

 

 

Lees ook:Participevlag feestelijk onthuld
Lees ook:Vita en Aanz worden Participe
Lees ook:Vita nu onderdeel van Participe in Alphen
Lees ook:‘Fusie Vita niet nadelig voor werknemers’
Lees ook:Sociale cohesie in Stadshart ver te zoeken

Eén reactie op “Interim Van der Linde nu directeur Vita

  1. slimpie

    MMMMMuh, KPMG werknemers staan die niet bekend vanwege hun bescheiden salarissen, bonussen en correcte bedrijfsvoering?

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.