Klachten over hinder in Oude Dorp

Foto: amstelveenweb.com

Foto: amstelveenweb.com

Voor sommige ondernemers en bewoners kwam het allemaal als donderslag bij heldere hemel, zodat zowel bij Waternet als de gemeente tal van klachten binnen kwamen. Voorbereidende werkzaamheden in Oude Dorp en Amsterdamseweg voor de aanleg van waterleiding onder de verbrede A9 zorgden voor onbereikbaarheid van het Oude Dorp en het stuk van de Amsterdamseweg tot aan parkeerplaats Bolwerk.

Er is wel huis-aan-huis een brief over verspreid, maar kennelijk hebben niet alle ondernemers die gehad, melden de wethouders Herbert raat (A9) en Jeroen Brandes (Verkeer) nu aan de gemeenteraad. De situatie blijft tot 22 december rommelig.

Er is onrust in de buurt ontstaan, schrijver de wethouders, die persoonlijk in de buurt hun licht hebben opgestoken. Zoals eerder gemeld is aan hinder door de aanleg van de verbrede A9 niet te ontkomen, maar de gemeente moet wel de betrokkenen goed informeren, beseffen de wethouders. Er zijn inmiddels aanvullende maatregelen genomen en Brandes gaat met de ondernemers in de buurt praten over oplossingen om overlast zoveel mogelijk te voorkomen

 

Lees ook:SP komt buurten in Oude Dorp
Lees ook:Wethouders inventariseren ondernemerswensen Oude Dorp
Lees ook:Ambtelijk team gaat succes Dorp begeleiden
Lees ook:College wil met Stadshart-ondernemers praten over bereikbaarheid
Lees ook:OA houdt ‘café’ over bereikbaarheid

Eén reactie op “Klachten over hinder in Oude Dorp

 1. Rotary-vriendje

  Dit is weer zo typisch Amstelveen.

  Geen woord over de hinder voor gewone bewoners. NEE, o HELP, de ondernemers ! Oh paniek !! De ondernemers worden getroffen. Amstelveen gaat failliet !!!! Stuur gauw een paar wethouders naar de plek des onheils. Ga praten met de ONDERNEMERS. Anders vertrekken ze met hun bedrijf !!
  HELP, WETHOUDER, HELP !!!!!!

  En ondanks dat is het toch leuk wonen in Amstelveen, maar de liberale snit kan haar aandacht wel iets breder verdelen.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.