Chauffeur vrachtwagen gezocht

De politie zoekt naar de chauffeur van vermoedelijk een vrachtwagen van een bloemenexporteur. Dat heeft te maken met een ongeluk in april op de Noorddammerweg, waarbij een 54-jarige man zwaar gewond raakte en een dag later aan zijn verwondingen overleed.

In het tv-programma Opsporing Verzocht is uitgebreid aandacht er aan besteed. De man werd fietsend vrijwel zeker aangereden in het viaduct van de weg. Niet duidelijk is wat er precies gebeurde, maar het lijkt er op dat een ander voertuig er bij was betrokken. Een witte vrachtwagen met aanhanger heeft volgens sommige meldingen die avond of nacht hard door Amstelveen gereden.

Volgens een getuige was er een bloem op waren er bloemen op geschilderd. Hoewel de hard rijdende witte wagen werd gesignaleerd op een andere locatie dan de Noorddammerweg, wil de politie toch graag met de bestuurder ervan in contact komen…

 

Lees ook:Dodelijk ongeluk Noorddammerweg
Lees ook:Jongen (12) dodelijk overreden door vrachtwagen
Lees ook:Dode chauffeur niet vermoord
Lees ook:Koperdieven bij school Hortensialaan
Lees ook:Vrachtwagen in berm Bovenkerkerweg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.