VVD: Blijft horeca bereikbaar tijdens ‘brugwerk’?

Komt er nou wel of niet een oplossing voor autoverkeer naar de horecabedrijven aan de Amstelzijde als de provinciale brug over de Amstel wordt verbouwd? Dat wil de VVD graag van B&W weten. De fractie in de gemeenteraad heeft schriftelijke vragen gesteld aan B&W, waarop zij overigens natuurlijk als coalitiepartij de antwoorden allang weet, maar reclame voor de bühne is natuurlijk nooit weg.

Aanleiding voor de schriftelijke vragen is de melding in de media dat er tijdens de werkzaamheden een tijdelijke oplossing voor het autoverkeer komt. De VVD zegt te willen weten wanneer de raad daarover wordt geïnformeerd, wat nu de stand van zaken is en of er wel een goede verbinding over de Amstel blijft gehandhaafd. En vooral natuurlijk of de ondernemers aan de Amstelzijde zonder vertragingen. Ook wil de fractie weten of de tijdelijke oplossing door de provincie – eigenaar van de brug – wordt betaald.

 

 

 

Lees ook:VVD wil noodbrug Ouderkerk
Lees ook:Ook VVD claimt bijdrage oplossing brug
Lees ook:Informatiemarkt over brug Ouderkerk
Lees ook:CDA claimt bijdrage oplossing brug
Lees ook:Vergadering wijkplatform Buitengebied

8 reacties op “VVD: Blijft horeca bereikbaar tijdens ‘brugwerk’?

 1. Tomaat

  De VVD en D66 hebben een motie klaar liggen, waarin staat dat er een galei wordt aangeschaft, waarin mensen die moeilijk plaatsbaar zijn en die met succes een cursus van de gemeente hebben doorlopen, “vrijwillig” plaats kunnen nemen om de klanten van Lute, Loetje enz. met hun auto naar de desbetreffende horeca te vervoeren. Dit allemaal in het kader van een “werkervaringsplek” of “stage”.

    /   Beantwoorden  / 
 2. Robert van Waning

  D66 (Drank66) is een lokale horecapartij geworden. Vandaar die hechte band met de VVD (Vereniging Voor Drankzuchtigen). Bewoners van het Oude Dorp en het Stadshart moeten goed beseffen aan wie zij hun verlies aan nachtrust te danken hebben.

    /   Beantwoorden  / 
  1. slimpie

   Voor zover mij bekend liggen het Oude Dorp en Stadshart niet aan de Amstelzijde, maar rvw wil ff melken.

     /   Beantwoorden  / 
 3. Rotary-vriendje

  De VVD heeft altijd een doosje watten klaarliggen voor als er ondernemers verkouden worden. Nu begrijp ik waarom ze altijd een pochet dragen…..

    /   Beantwoorden  / 
  1. Tomaat.

   Als ik als SP’er wat doe, moet ik ook vaak zo’n hesje aan. Ik voel me daar ook wel eens voor joker in staan, maar sois voor de goeie zaak.

     /   Beantwoorden  / 
   1. PeterPC

    Ja, natuurlijk sta je voor lul. Net als die doedelzak met een bos rozen voor je deur.

    Het blijft tobben met links volk.

      /   Beantwoorden  / 
   2. Rotary-vriendje

    Hé Tomaat. Ik vrees dat jij wel weet wie ik ben, maar ik prakkiseer mij suf wie jij kan zijn ? Hahahhaahaha !!!! Ik kom er op terug :-)

      /   Beantwoorden  / 
 4. Robert van Waning

  Het horecavriendeliike beleid van VVD66 blijft helaas niet beperkt tot het Oude Dorp en de Amstelzijde. Ook het Stadshart moet van hen dag en nacht gaan ‘bruisen’. Berg je dan maar, als bewoner.

  Andere steden zijn ons voorgegaan: Na jaren van Verelendung en vlucht van bewoners uit het stadscentrum volgen bestuurlijke wroeging en spijtbetuigingen en vele jaren en miljoenen euro’s voor herstel van aantrekkelijkheid, leefbaarheid, sfeer, gezelligheid en sociale controle.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.