Informatiemarkt over brug Ouderkerk

Over wat er gaat gebeuren met de burg over de Amstel bij Ouderkerk wordt  woensdag 20 april tussen 17.00-21.00 uur een informatiemarkt gehouden. Die vindt plaats in het raadhuis van de gemeente Ouder-Amstel aan de Dorpsstraat 14. In 2018 komt er een nieuwe brug, die de nu bestaande (bij de Amstelzijde) gaat vervangen. Dat betekent hinder voor al het verkeer van en naar Ouderkerk. De oude brug gaat dicht en de vraag rijst dus hoe de tijdelijke bereikbaarheid wordt gerealiseerd.

De informatiemarkt daarover wordt georganiseerd door organiseert de werkgroep Tijdelijke bereikbaar brug Ouderkerk, waarin vert (bestaande uit Provincie Noord-Holland, ondernemers, gemeente Ouder-Amstel en gemeente Amstelveen) een informatiemarkt op woensdag 20 april tussen 17.00-21.00 uur in het gemeentehuis van Ouder-Amstel, ingang Dorpsstraat 14. Hier krijgt u informatie over de plannen in woord en beeld, maar is er ook ruimte voor vragen en nieuwe ideeën.

Maakt u dagelijks gebruik van de brug, met de fiets, auto of te voet? Komen uw leveranciers of gasten via de brug? Praat en denk dan met ons mee tijdens de informatiemarkt.

 

 

 

 

 

Lees ook:Combinatie VolkerWessel en Hollandia Infra bouwt brug
Lees ook:CDA claimt bijdrage oplossing brug
Lees ook:CDA: O’kerk dreigt 2 jaar op slot te gaan
Lees ook:Ook VVD claimt bijdrage oplossing brug
Lees ook:Vergadering wijkplatform Buitengebied

Eén reactie op “Informatiemarkt over brug Ouderkerk

  1. bruggenbouwer

    Zo een belangrijke verbinding gaat dus voor langere tijd dicht voor gewoon verkeer. Bussen, fietsers en voetgangers krijgen een tijdelijke brug. Waarom auto´s niet is me een raadsel behalve autotje pesten politiek en een behoorlijke omrit.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.