Betaald parkeren en blauwe zone Kostverlorenhof

Parkeren bij het winkelcentrum Kostverlorenhof wordt anders. Deze week introduceert de gemeente er betaaald parkeren en een blauwe zone. Het volkomen vrij parkeren, wat op sommige plekken kon, vervalt daarvoor.

Op die manier wil de gemeente het lang parkeren tegengaan en de parkeerplaatsen zo veel mogelijk laten gebruiken door de eigenlijke doelgroep: bewoners, ondernemers en het winkelend publiek.

 

De tijden voor kort betaald parkeren, dat op sommige plekken rond de Kostverlorenhof geldt, veranderen niet: op maandag van 13.00-18.00 uur en dinsdag tot en met zaterdag van 09.00-18.00 uur voor maximaal 2 uur. Voor de blauwe zone parkeerplaatsen worden dezelfde tijden en maximale parkeerduur gehanteerd.

Bewoners en ondernemers kunnen een vergunning aanvragen door gebruik te maken van DigiD of E-herkenning via het digitale loket https://amstelveen.citypermitloket.nl. Wie over die digitale zegeningen niet beschikt, kan vergunning aanvragen bij de Balie Bouwen en Vergunningen. Openingstijden daarvan: maandag tot en met woensdag van 08.30 uur tot 15.30 uur, donderdag van 08.30 uur tot 16.30 uur en vrijdag van 08.30 uur tot 12.30 uur.

 

 

 

 

Lees ook:D66 wil parkerende forenzen weren bij Kostverlorenhof
Lees ook:Parkeren nu gratis bij raadhuis
Lees ook:Parkeervergunningen goedkoper
Lees ook:Parkeren raadhuis wordt gratis
Lees ook:Nieuw beleid moet parkeerdruk verminderen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.