Vragen van ChristenUnie na ongeluk Poortwachter

Bert de Pijper

Kan de kruising van de Beneluxbaan bij Poortwachter niet veiliger worden gemaakt en zou dat moeten? Dat vraagt de ChristenUnie aan B&W, naar aanleiding van de aanrijding van de tram met een bus, waarbij een vrouw om het leven kwam. CH-raadslid Bert de Pijper heeft ontdekt dat omwonenden het kruispunt een verkeerstechnisch drama vinden. Een van zijn schriftelijke vragen aan B&W is of er geen slagbomen zijn te plaatsen bij de overgang die midden in een woonwijk ligt. Verder wil hij graag dat de raad wordt geïnformeerd over de oorzaak van het ongeluk, als het onderzoek daarnaar is afgerond. Verder verwijst hij naar het standpunt van de plaatselijke afdeling van Veilig Verkeer Nederland dat metrostations naar een plaats voor een kruising in plaats van daarna moeten worden verplaatst. De Pijper wil weten of dat een oplossing is voor de verkeerssituatie bij Poortwachter.

Lees ook:CU pleit weer voor slagbomen bij kruising Poortwachter
Lees ook:Ernstig ongeluk bij Sportlaan
Lees ook:Politie zoekt getuigen aanrijding Beneluxbaan
Lees ook:Buspassagier gedood bij aanrijding met tram
Lees ook:Menselijke fout oorzaak dodelijke aanrijding bus en tram

Eén reactie op “Vragen van ChristenUnie na ongeluk Poortwachter

 1. gerben

  Ontdekt, waar en wanneer?
  Wacht Bert op antwoorden of wil
  Bert per direct maatregelen,zoals
  opgesomd?

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.