Twee fietsters gewond bij ongelukken

Een 55-jarige fietster kwam vorige week in een fietstunneltje bij de Dr. Willem Dreesweg ten val en raakte aan haar gezicht gewond. Zij is vermoedelijk met de trapper tegen een trottoirband aangereden en daardoor gevallen. Het slachtoffer was aanspreekbaar en werd voor behandeling naar een ziekenhuis overgebracht. Een 77-jarige fietster raakte donderdagavond gewond geraakt bij een aanrijding op de Noorddammerweg. Zij reed op een fiets met elektrische steun. Op de kruising met de Zijdelweg kwam zij in botsing met een personenauto. Vermoedelijk heeft het slechte weer een rol gespeeld: er stond veel wind en het regende. De automobilist probeerde door uit te wijken een aanrijding te voorkomen, maar dat lukte niet meer. De vrouw is naar een ziekenhuis overgebracht en daar bleek ze een gebroken been te hebben opgelopen.

Lees ook:Botsing tussen bus en fietser
Lees ook:Bromfietser en fietsster gewond bij aanrijdingen
Lees ook:Aanrijding op Rembrandtweg
Lees ook:80-jarige vrouw met fiets geschept
Lees ook:Botsing bus en vrachtwagen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.