Racen leidt tot afnemen rijbewijs

Een 24-jarige man is donderdagavond staande gehouden op de Beneluxbaan. Hij reed met zijn auto 115 km per uur, terwijl ter plaatse maar 50 km per uur is toegestaan. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt en zijn rijbewijs is ingevorderd.

Een 20-jarige automobilist heeft maandagavond een andere auto van achteren aangereden op de Legmeerdijk. Deze auto stond te wachten om linksaf te slaan. De achteropkomende automobilist zag de stilstaande auto te laat. De inzittende van de voorste auto, een 47-jarige man, is met nekklachten overgebracht naar het ziekenhuis. Hij mocht na onderzoek naar huis.

Lees ook:Scooterrijder mishandeld bij verkeersruzie
Lees ook:Bromfietsers aangereden door automobilisten
Lees ook:Fietsster aangereden in Kronenburg
Lees ook:Uit de bocht gevlogen
Lees ook:Meisje van scooter gereden, automobilist ramt brug

20 reacties op “Racen leidt tot afnemen rijbewijs

 1. Vesuvius

  Op zondag(!)ochtend racede om 04.50 een brandweer- of politiewagen met loeiende en ononderbroken sirenes over de Bovenkerkerweg. Ik vraag me af wat de criteria zijn voor het gebruik ervan. De sirenes waren in heel Middenhoven te horen. Dat overdag en ‘s avonds in bepaalde gevallen de sirene wordt aangezet lijkt me niet meer dan logisch. Maar dat dit ook ‘s nachts nodig is, terwijl er praktisch geen kip op de weg zit, betwijfel ik zeer. Of hebben sommige er aardigheid in om mensen vroegtijdig te wekken?

    /   Beantwoorden  / 
 2. Mark de R.

  @vesuvius, zondag ochtend was het een brandmelding aangaande het GrandHotel aan de bovenkerkerweg, waar de brandweer met 2 auto’s naar op weg was.Ik denk dat zolang er zijstraten en onoverzichtelijke verkeerssituaties zich voordoen de sirenes aanblijven JUIST omdat mensen snachts minder oplettend zijn en ook geen brandweer op de weg verwachten.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Vesuvius

   Bedankt Mark, dan was het dit keer in elk geval niet voor de kat z’n staart. Hoewel ik wist dat ik voorzichtig moest zijn met m’n opmerking, heb ik af en toe wel eens de indruk dat men er plezier in heeft!

     /   Beantwoorden  / 
 3. Robald Pino

  Het is fijn dat mensen die reddend werk verrichten, plezier in hun werk hebben.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Vesuvius

   Nou Robald (of Ronald), ik bedoelde eigenlijk plezier in het wakker maken/houden van andere bewoners. Kon je dat er niet uithalen?

     /   Beantwoorden  / 
 4. Ronald Pino

  @Vesuvius Ik geloof niet in de behoefte van uitrukkende dienstverleners om te pesten en ik geloof ook niet dat het lawaai van de alarmtonen vanaf de Bovenkerkerweg in heel Middenhoven te horen waren. Hoe heeft u dat gecontroleerd? De insinuerende reactie – op zich – lijkt mij verdacht veel op de behoefte van SP’ers om negativiteit en ergernis te zaaien.

    /   Beantwoorden  / 
 5. Robald Bino

  We zijn er weer……. *zucht*………..

    /   Beantwoorden  / 
 6. Robald Bino

  De ENIGE die negativiteit en ergernis zaait IS Ronald Pino. Ik ben benieuwd wanneer de webmaster dat ook in gaat zien en hem belet verder nog op dit forum te schrijven.

  En nee…..ik ben NIET Michel Duyx en ook niet Tante Truus.

    /   Beantwoorden  / 
 7. Ronald Pino

  Ja! Ik ben de enige die onder Zijn Eigen naam en onder zijn eigen verantwoordelijkheid ergernis en negativiteit zaait. Ik kan daar trots op zijn. Een vrij mens. Geen meeloper. Nooit een uitkering nodig gehad. Nooit gebogen voor de terreur van Drs. Duyx. Succesvol als mens en als wetenschapper. Ik zaai ergernis omdat ik dit alles wat ik hier schrijf waar maak. Ego Sum!

    /   Beantwoorden  / 
  1. bakker bik

   AOW-trekker!

     /   Beantwoorden  / 
   1. Ronald Pino

    @bakker bik. Sterk! humoristisch en to the point! Chapeau!

      /   Beantwoorden  / 
 8. Mark de R.

  Ronald, waarom moet je nou weer een artikel verkrachten, ik dacht dat iedereen juist zo wijs was geworden om daar eens mee te stoppen.

  @webmaster, kan je grappenmakkers die onder verbasterde namen van normaal schrijvende mensen niet verwijderen?

    /   Beantwoorden  / 
 9. Ronald Pino

  @Mark de R. Waar (citeer svp!) verkracht ik dit artikel?

    /   Beantwoorden  / 
 10. Mark de R.

  Hoe heeft u dat gecontroleerd? De insinuerende reactie – op zich – lijkt mij verdacht veel op de behoefte van SP’ers om negativiteit en ergernis te zaaien.

  Gelijk weer dat aanvallende! Het er bijhalen van een politieke partij waarbij jij zit te wachten op reacties die niks met artikel te maken hebben.

    /   Beantwoorden  / 
 11. Ronald Pino

  @Mark de R Daar zit inderdaad iets in. Maar het erbij halen van pesterige politie/brandweer past volgens jou u wel in een reactie op “Racen leidt tot afnemen rijbewijs” ? Ben benieuwd naar uw antwoord.

    /   Beantwoorden  / 
 12. Ronald Pino

  @Mark de R “jou u” moet u zijn. En u gelooft dus dat vanaf
  “. . . de Bovenkerkerweg. Ik vraag me af wat de criteria zijn voor het gebruik ervan. De sirenes waren in heel Middenhoven te horen . . . ” een niet kwaadwillende resp. insinuerende opmerking is?

    /   Beantwoorden  / 
  1. Vesuvius

   Ik ben de enige die weet of het een kwaadwillige en/of insinuerende oppmerking is, want ik heb het geschreven. Het antwoord is: NEE. Het is een realistische voorstelling van zaken!
   Jaren geleden maakte het toenmalige CDA-raadslid Johannisse in de gemeenteraad bezwaar tegen al dat (on)nodige lawaai. En af en toe lijkt het er inderdaad op dat we hier met al dat lawaai niet in Amstelveen, maar in een buitenwijk van Chicago wonen.

     /   Beantwoorden  / 
 13. Johan Bos

  Dames en heren, zullen we nu eindelijk de SP laten rusten onder berichten die daar niets mee uitstaande hebben. Nu worden zelfs al verkeersovertredingen gebruikt voor de voortzetting van het welles-nietes spelletje.

    /   Beantwoorden  / 
 14. Mark de R.

  Dank je Johan, dat was precies mijn punt.

    /   Beantwoorden  / 
 15. Vesuvius

  Ja, die is momenteel wel errug actueel!

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.