Brandende vrachtwagen zorg voor enorme file op A9

Een vrachtwagen in brand gevlogen vrachtwagen zorgde vanmorgen voor een megafile op de A9, bij het knooppunt Holendrecht. Voor verkeer uit Amstelveen in de richting van Diemen werd de weg volledig afgesloten. Omstreeks 10:00 uur was dat nog steeds zo met de rechterrijstrook, in verband met de bergingswerkzaamheden. Er stond toen een file van 18 kilometer tussen Haarlem-Zuid en het knooppunt Holendrecht. Het verkeer stond compleet stil en de vertraging werd berekend op een uur. Inmiddels zijn alle rijstroken weer open. Verkeer uit de richting Utrecht werd vanmorgen geadviseerd op het knooppunt Badhoevedorp de borden Amsterdam/Amersfoort te volgen (en via A4, A10 en A2 te rijden).

Lees ook:Uitslaande brand dichtbij Schiphol
Lees ook:Mislukte overval op tankstation
Lees ook:Jongen (12) dodelijk overreden door vrachtwagen
Lees ook:Groen licht beter verkeersknooppunt O’laan
Lees ook:Ernstige aanrijding op Bovenkerkerweg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.