Verkeerscontroles op Beneluxbaan en Sacharovlaan

Op de Beneluxbaan heeft de politie vrijdagavond weer eens gebruik gemaakt van de slinkse variatie in maximum snelheden die de overheid daar als valstrik hanteert om bekeuringen uit te delen. Wisselend is die maximum snelheid 50 en 70 kilometer per uur, zodat wie van Kostverloren naar Bankrashof rijdt plotseling moet remmen om niet in de fout te gaan. Vrijdag werden overigens in anderhalf uur maar veertien bekeuringen uitgereikt, gezien het verraderlijke regime een schrale oogst. Overigens was de hoogst gemeten snelheid wel 87 kilometer, dus sowieso te hoog. De rest viel in de gebruikelijke categorie van een paar kilometer.Een dag eerder, zaterdagmiddag, was er een algehele verkeerscontrole op de Sacharovlaan. Ook die leverde veertien bekeuringen op, wegens te hard rijden, slechte of geen verlichting en het niet kunnen tonen van rij- en/of kentekenbewijs.

Lees ook:Tientallen snelheidsovertreders gepakt op Beneluxbaan
Lees ook:Met 127 kilometer over Beneluxbaan
Lees ook:Beneluxbaan
Lees ook:Te hard met motor over Beneluxbaan
Lees ook:Maximum

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.