Wekenlang verkeershinder op Beneluxbaan

Op de Beneluxbaan krijgt het verkeer de komende maanden met ernstige hinder te maken. Wegens werkzaamheden blijft er in beide richtingen van 20 juli tot en met 6 september maar één rijstrook over. Daarom adviseert de gemeente automobilisten gebruik te maken van met borden aangegeven omleidingroutes.  De kruisingen Zonnestein/ Beneluxbaan en Rembrandtweg/Beneluxbaan worden opnieuw ingericht en de verkeerslichten worden er vervangen. Ook wordt geluidsreducerend asfalt op het gedeelte tussen Zonnestein en de Kalfjeslaan aangebracht worden trottoirbanden en bushaltes aangepast, zodat ze voldoen aan de laatste eisen. Gedurende een aantal nachten wordt de Beneluxbaan volledig afgesloten. Deze data maakt de gemeente later bekend met borden.

Lees ook:College nu concreter: schoolroutes worden veiliger
Lees ook:Tijdelijk extra rijstrook A9
Lees ook:Afrit Oranjebaan twee dagen dicht
Lees ook:Asfaltproductie met veel minder CO2 uitstoot
Lees ook:Extra oversteekplaats op Amsterdamseweg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.