Twee dagen verkeersexamen voor basisscholieren

Basisscholieren in groep 8 leggen donderdag 22 en vrijdag 23 mei verkeersexamen af. Zij moeten fietsend laten zien de basisverkeersregels te beheersen. Veilig Verkeer Nederland organiseert het Verkeersexamen in opdracht van de gemeente. Amstelveen Noord start op 22 mei in de omgeving van de Kruiskerk. De volgende dag zijn de leerlingen uit Amstelveen Zuid aan de beurt. Zij fietsen in de omgeving van Assering. De uitslag van het examen is over drie weken bekend. De best presterende school wint een wisselbeker.

 

Lees ook:Ruim 300 kinderen deden verkeersexamen
Lees ook:Karel Eykmanschool wint verkeersbeker
Lees ook:Michiel de Ruyterschool: beste verkeersexamen
Lees ook:Verkeersexamen voor scholieren gestart
Lees ook:Verkeersexamen voor 473 scholieren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.