Ruim 300 kinderen deden verkeersexamen

Vorige week (23 en 24 mei) legden 325 basisscholieren van groep 8 het verkeersexamen af. Wethouder Tabak gaf het startschot, waarna de kandidaten fietsend moeten laten zien de basisregels van het verkeer te beheersen.

 

Veilig Verkeer Nederland organiseert al jaren samen met de gemeente het verkeersexamen in Amstelveen Noord. Dit jaar meldden voor het eerst ook de scholen in Amstelveen Zuid zich aan. Daardoor nam het examen twee dagen in beslag (voorheen één). De uitslag van het verkeersexamen is over drie weken bekend. De best presterende school ontvangt een wisselbeker.

 

 

Lees ook:Twee dagen verkeersexamen voor basisscholieren
Lees ook:Verkeersexamen voor 473 scholieren
Lees ook:Michiel de Ruyterschool: beste verkeersexamen
Lees ook:Verkeersexamen voor scholieren gestart
Lees ook:Karel Eykmanschool wint verkeersbeker

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.