Voorrondes Popprijs Amstelland van start

Met drie vooronders start de strijd om de Popprijs Amstelland 2018. Dit jaar waren er veel aanmeldingen en lag de kwaliteit van de bands hoog. De deelnemers zijn vorige maand bekend gemaakt. Er zijn vijftien bands geselecteerd.

De geselecteerde bands zijn Switchboard, MoltonGrove, Mr. Ray Bass, Kolbak, Tobacco Flavoured Kisses, Start / Over, Two and a Half Girl, Hammer of Dawn, Minor Citizen, Towtruck, Triangulum, Waltris, The Estate, Charger en Neodym.

Na drie voorrondes vindt de finale plaats op 4 mei in Poppodium P60. De voorrondes worden gehouden op zaterdag 10 en vrijdag 23 maart en zaterdag 7 april in N201 Aalsmeer. Per voorronde wordt één finalist gekozen door de jury en één finalist door het publiek.

De Popprijs Amstelland wordt jaarlijks georganiseerd vanuit P60 en N201. De bandcompetitie biedt talentvolle bands uit de omgeving Amstelland en Meerlanden de kans hun talent te laten zien. De deelnemende bands maken hierbij kans op een prijzenpakket.

De Popprijs van Amstelland 2018 wordt dit jaar mede mogelijk gemaakt door P60, N201 Aalsmeer, Soundshop Amstelveen, Studio Peggy51, Jack Daniel’s Tennessee Whiskey, Jeroen Otto Fotografie, Libris Venstra, Gooise-Gitaren.nl en Plectrum-online.nl.

 

Lees ook:Finale popprijs op 4 mei in P60
Lees ook:Finale Popprijs in P60
Lees ook:Popprijs Amstelland komt er weer aan
Lees ook:Inschrijven voor Popprijs Amstelland
Lees ook:Inschrijving voor popprijs is gestart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.