Deelnemers Popprijs

De deelnemers aan de strijd om de Popprijs Amstelland 2018 worden donderdag 15 februari (20.30 uur) weer bekend gemaakt in P60, tijdens de zogenaamde ‘The Prelude’. De afgelopen weken hebben bands zich in kunnen schrijven om deel te nemen aan de strijd voor de titel en een uitgebreid prijzenpakket.

De Popprijs Amstelland wordt jaarlijks georganiseerd door P60 en N201. De bandcompetitie biedt talentvolle bands uit de omgeving Amstelland en Meerlanden de kans hun talent te laten zien. De deelnemende bands maken hierbij kans op een prijzenpakket en – natuurlijk – de eeuwige roem.

Tijdens The Prelude worden de namen van de deelnemers bekend gemaakt die deel mogen nemen aan de twee voorrondes voorafgaand aan de grote finale.

Deze bekendmaking zal vergezeld worden met optredens van Total Seclusion (winnaar Popprijs Amstelland 2017), Charger en Two and a Half Girl.

Total Seclusion mocht vorig jaar de prijs al in ontvangst nemen. Met invloeden uit de vroege jaren ’80 hardcore punk, moderne metal en een vleugje ‘insanity’ wisten zij vorig jaar de jury al te overtuigen van hun kunnen. Na hun overwinning heeft de band dan ook zeker niet stil gezeten. De formatie kwam onder meer met een videoclip voor ‘S.P.H (Colombian District Fever)’ en stond in het voor programma van The Real Danger in Patronaat.

Charger zorgt – naar eigen zeggen – bij elk optreden voor ‘metal up your asses’. Na een herstart begin 2016 speelde de band onlangs in de N201 en The Waterhole.

Two and a Half Girl is een opkomende metal/hardrock band uit Utrecht. Harde riffs in combinatie met poppy refreinen zorgen ervoor dat het publiek volledig bezweet en kapot naar huis gaat, meldt P60.

 

Lees ook:Voorrondes Popprijs Amstelland van start
Lees ook:Finale popprijs Amstelland in P60
Lees ook:Inschrijving voor popprijs is gestart
Lees ook:Nu inschrijven voor popprijs Amstelland
Lees ook:Popprijs Amstelland komt er weer aan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.